vzingende-issen.jpg

Pagina uit 'De kleur van Goden ,geluk en geweld.'
vermiste-TB-copy.jpg

Pagina uit 'De kleur van Goden geluk en geweld.'
verre-zeeen-2.jpg

In 'Praat me niet... ' staan sprookjes die ik in Guinee Bissau hoorde. Remco Ekkers heeft ze naverteld. de illustraties zijn computertekeningen.
voorbij.jpg

'De mensen van voorbij,'lees je door het spel van de profielijnen te zien. steeds anders komen de mensen voorbij die ik op een reis ontmoette.
gonde-gg-page.jpg
Flip Ekkers vroeg me een boekje te maken over mijn leven in Sri Lanka. Het werd een bonte verzameling van flarden geluk, goden en geweld in woord en beeld. Door Philip Elchers uitgegeven in 2008.
gravenboek-pages.jpg

Op de graven uit de 17de eeuw van Nederlanders in Sri Lanka staat veel te lezen over hun levens toen. Dit intrigeerde me zo dat ik er een boek van maakte. Jan de Bruin maakte de gedichten.
realove-page.jpg

Real Love bevat sprookjes die ik in Nepal in de hoge bergen hoorde. Ze gaan over grote en onmogelijke liefdes van prinsen en prinssesen.Sacha verzorgde de brokate binding en de layout
bb-cover--non.jpg

Voor Bending Bamboo volgde ik een aantal vouwen in Nepal een periode. Zij vertelden over hun leven, de oude tradities en de recente veranderingen die daarin plaatsvonden.